contact

de Vergeten Koningin Passie voor Elzaswijn

hallo, hebben we contact ?

Zo onderhouden wij onze contacten het liefst, op een van onze proeverijen. Glazen inschenken, van de wijn genieten en indrukken en ervaringen uitwisselen.

En ook internationaal houden we contact. In oktober 2012 traden we toe tot de Confrérie St. Etienne, het meest roemruchte wijngenootschap van de Elzas. De oorsprong ligt in de 14e eeuw. Na een zwaar examen werden we geïnstalleerd als "leerling"-confrère en - consoeur. Trots op onze blauwe linten namen we daarna deel aan het gala-diner.

wil je reageren, opmerkingen maken, kritiek spuien of troostrijke woorden spreken,

Joost Molegraaf, van 1951.

Actief geweest in wat toen nog Jeugdwerk heette, een kwart eeuw gewerkt bij de gemeente Purmerend, in verschillende functies.

 

Volgde wijnopleidingen WSET-intermediate en WSET-advanced. Moet nog even moed verzamelen om mij aan te melden voor de Vinologen-opleiding.

 

LINKEDIN

 

FACEBOOK

 

TWITTER

 

Yvonne Buma, van 1950

Werkzaam geweest in het Internationaal Jongerenwerk, gewerkt bij de gemeente Waalwijk, een eigen advies- en communicatiebureau gedraaid en nu nog werkzaam bij Hogeschool Utrecht.

 

Volgde SWEN-2 en is nog niet zeker of je beter niet eerst Werken met Wijn kan doen, voordat je je aan de Vinologen-opleiding waagt.

 

LINKEDIN

 

FACEBOOK

 

TWITTER

 

COPYRIGHT © 2012 | ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS